Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silentium


I väntans rum

finns inga väggar

bara en dörr

till granarna som står stadiga runtom

mossan som sakta breder ut sig

till ett grönt mjukt täcke över rot och sten

som om mossan kramar om i tröst


I väntans rum

finns ingen tid

bara en evig oändlighet

en vilsam tystnad

man skulle kunna tro

att fåglarnas sång nådde hit

men nej här är det ett mellanrum


I väntans rum lyser solen milt

här växer allt långsamt

från jord till himmel

råder ett stilla silentium 

var uppmärksam när du kommer hit

ta in varat

för här ska du bli














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-12-19 14:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket vackert skaldar du!
2022-12-20

  MagisterZ
Vaggande vackert!
2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP