Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marx skrev

Arbetare i alla länder förenen eder
själv tänker jag missmodigt kärringar av båda kön förenen eder
en framtid bestående av mjölk och honung väntar oss helt visst r.h

R.h är en garanti man inte skall försumma att teckna sig för




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-12-19 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP