Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack gode gud för 2022.


Jag lyckades förändra mitt liv.
För att du gav mig mod.
Jag klev ur min komfortzon mer än någonsin.
Jag lyssnade på min intuition och följde mitt hjärta.
När jag ramlade stannade jag inte där, tvärtom...
Jag reste mig från marken,
du gav mig vingar och jag flög högre än någonsin.
Du lärde dig viktiga lärdomar som hjälpte mig att komma dit jag är nu.
Och livet jag lever i dessa ögonblick är underbart...
den är inte perfekt, men den är min.
Det är så jag byggde det själv.
Jag skisserade och lade in självkärlek, kärlek till människor och tålamod.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-20 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP