Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slipade stenar

 

Sten i rullstensås

tappade udd med tiden

då de tumlat runt

Rolling Stones dock däremot

blev vassare med åren




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-21 11:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så sant och skrivet så galant!
2023-03-02

  Öknens Ros VIP
Kul jämförelse om "rullande stenar".
2023-02-22

  Niliboy
Ja Rolling Stones är ju sega
2023-02-21

    Lena Staaf VIP
Så kan man se det! Men man kan också tänka att stenen i rullstensåsen blivit mjukare och Rolling stones ettrigare. Allt utifrån sympatier/antipatier.
2023-02-21

    Sefarge VIP
Haah!
Skrynkliga gubbar
Ger ej upp,trots
att en dött och
nån annan fått
en hård kokos
-nöt i huvet?
;)
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP