Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberfundra 11

 

 

Obekräftade

är vi inget mer än en

hop av atomer




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-20 10:20



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Så sant!
2022-12-26

  Evelyn Falk Möller VIP
Och stjärnstoft..... <3
2022-12-20

  Ninananonia VIP
Det kan kännas just så!

Bra skrivet!

Gillas!
2022-12-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Djupt i sin enkelhet
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP