Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul till er alla!


Idag är det grått

all snö har regnat bort

men ändå


står julen innanför dörren


med pynt och glitter

juleljus och barnens fnitter


SMHI har lovat minusgrader


och kanske lite snö kommer att falla

jag önskar en God Jul till er alla!









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-20 10:46



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En God Jul önskar jag dig! :)
2022-12-21

  Fjellhuldra VIP
God jul till dig också!
2022-12-20

  Solstrale VIP
GOD~JUL <|:D
2022-12-20

  Fale Bure VIP
Önskar dig detsamma!
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP