Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara beredd!

Två katter i ägarnas bädd
de klagar på dem nu, är jag rädd...
- De två sover här
vid våra fötter är...
Sometimes the two go overhead...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-20 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt