Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberbagatell 27

 

 

Bjud mig din hand jag

vill se om din tidslinje

går ihop med min




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-20 11:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin!
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP