Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom på berättelsen då jag satt på toaletten och funderade en smula över dagens kommande vedermödor.


Historia av nygammalt snitt






Det var en gång några människor, de var i sina bästa år, som samlades för att se om de skulle kunna berätta om skyndsamhet. Först ut var en dansk. Han berättade.
- En gång var jag så sen till jobbet att jag just missade bussen och var tvungen att springa till hållplatsen efter för att kunna hinna ifatt den.
- Det var väl inget, yttrade sig en som bodde vanligtvis i Finland. När jag var sen i torsdags, för att det snöade och bilen körde fast, fick springa in på stationen och försöka hinna med tåget. Jag såg det lämna stationen medan jag kom ut på perrongen och såg mig tvingad att hinna ikapp det.
- Må så vara med den saken, talade nu svensken (som kunde ha lystrat till namnet Bellman). Min mosters kusin och även en gosse släkt med mig på något håll. Skulle med färjan till en stad på kontinenten. Han stod på kajen och såg att fartyget redan lagt ut, men eftersom han trodde sig vara en god simmare, spände han fast bagaget sitt på ryggen och dök rakt ned plurret.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-12-20 12:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det viktiga är inte att lyckas, enligt den där tomten Tord, utan att försöka innan det står klart att tilltaget är dumt att misslyckas...
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP