Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberbagatell 29

 

 

Det finns inget som

gör så ont som en smärta

du inte förstår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-20 23:08



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Sanna ord smärta som inte går att diagnosticerabåde i kropp och hjärta
gör ont och skapar hål!
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP