Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaa, inte tusan vet jag...decemberbagatell 30

 

 

Flinka fingrar med

känsla för takt och ton en

speleman som får

logen att explodera

i gammeldans utan sans

 

söker med blicken

anar en romans mellan

de tu blicken mörk

när han ser sin fru ägna

sig åt svekfullt kuttrasju

 

med storbonden från

bygden i kavaj och hatt

tappar han takten

och rusar från scen klappar

till honom med fiolen

 

skriker rakt ut ge

faan i hustrun min annars

knäcker jag ditt ben

återvänder uppbragt och

stampar in takten igen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-21 00:03



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha en sån fin beskrivning av hur det kan ha gått till i verkliga livet...
tjo tjim och inget annat : )
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP