Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2022.12.21 onsdag


Hög tid

 

Så deprimerande att se
vilken mänsklighet som Gud har skapat.
En sån sorg att leva i nuet.
Som en kvinnas bristningar
känns livspusslet. Hopplöst varaktiga.
Men ett barn är oss fött, en son är oss given.
Igen

Som att vända sig om och inte se
något berett. Nej, inget färdigställt.
Och gå vill, av meningslösa tankar
och trötta syner. Och bara ha längtan kvar.
Också igen
och åter igen.

Så, kom igen när du dött
på ett kors grabben.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-21 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP