Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland läser jag mina egna texter


Ibland läser jag mina egna texter
förvånas
det är så mycket sorg
att så mycket rymdes inom mig.

Hur fick den plats?

Vad gjorde den med mig?

Vart tar den vägen nu?

Blir den tyngre eller lättare att bära?

Tynger den ned eller tröstar någon annan?

Det är ett ansvar att leva.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-21 07:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det kallas bipolaritet. det brukar bli värre med åren. träning kan hjälpa, men kan också göra att man får (vålds)psykoser, pga sparade minnen om vad människor gjorde mot en för länge länge sen.
2022-12-27

  Månfare VIP
När sorgen ramlar ner i dikten blir hjärtat lättare, det är min erfarenhet iallafall.
2022-12-21

    Emmeline
Fin reflektion.
Alla frågor är bra, men
alla frågor behöver inte besvaras
Bara finnas där
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP