Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksliv

Tonårshångel
Torrjuck och krångel

Hud och kyssar
Mellan könen kryssar

Sambo och ringar
Allvar det klingar

Kärlek är härligt
Smärtar förfärligt

Trevar och söker
Vägen sig kröker

Stakar egen ved
Långt ifrån sked

Landar i längtan
Försiktig förväntan

Sedd och hörd
Åter berörd




Bunden vers (Rim) av Emmeline
Läst 85 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-21 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmeline