Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄLSKAR DIG - haiku

Välanvända ord

naggade i kanterna

men med patina




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-12-21 18:34



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Patina är värd mycket. Kul att se dig verksam.

Jag har varit borta från Poeter.se för att jag har skrivit och publicerat en bok om Sovjetunionen som kallas "Med järnhand ska vi driva mänskligheten mot lyckan."
Den säljs på Adlibris.se och Bokus.se
En insyn inifrån, familjens öde.
2023-01-11

  Solweig Jansson VIP
Finfin haiku !
2022-12-27

  Öknens Ros VIP
En kärlek stark som stål.
2022-12-21

  Niliboy
Kärleken är fantastisK,
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP