Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zelenski är på flygplan till America`s president.

den djupaste dykningen i konflikten är USA:s intelligenta analys! men låt oss inte glömma att USA lämnade Vietnam med svansen mellan benen, och det kommer också att lämna Afghanistan efter cirka 20 år, också med svansen mellan benen.

men nu mellan Asien och Europa i samband med denna mycket bittra konflikt som provocerades fram av att skälla på Ryssland från Nato-porten inne i Rumänien, tvivlar jag på hur mycket tricksterjuden kommer att lyckas utan att https://www.bing.com/videos/search...

Rumänien och det rumänska folket fördrevs, inte USA, och Rumänien vill inget annat än att Ucrainare återvända till sitt hem i ukraina före jul flera miljoner ukrainare efter som avvisar rumäner indirect ur sitt land utan att orsaka krig?

här är skillnaden i att tänka som en kvinna eller som en man eller en skurk under masken att det hjälper dem,

så Zelensky är bokstavligen en kod order på uppdrag av Amerika judies.

och varför ingen diskuterar fred, bara hur man gör Zelenski till amerikansk president och kedjar björnen!

Jag är inte ens förvånad över att så många djurparker saboteras i hälla välden och de som underhåller menageriet dödas, det är ett tecken...




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-21 11:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Länge leve det socialistiska Vietnam!
Krossa USA-imperialismen!
2022-12-24

  Koloristen
Han utnyttjar konflikten till att försöka domptera och diktera hela världen.
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP