Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad hade hänt annars


Tack för vax


Nu har även jag
drabbats av covid
längesen jag var så sjuk

men med diverse huskurer
ska den nog ge med sig
fast det innebär att
julen får firas i isolerat tillstånd

Jag tackar sjukvården som givit mig
fyra vaccinationssprutor:-)
Vad som kunde hänt utan dem
vågar jag inte ens tänka på

Så - tack för vax!!!




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-21 14:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
utan vax hade Sverige klarat sig ännu sämre. svåra lärpengar var det
många får isolera sig till jul, även boenden har hört de gör i vår stad.
som lök på laxen även influensa mm

Grattis du var klok.


2022-12-21

  soligajag_1 VIP
Åhhh, , så tråkigt för dig!

Skickar massor med styrke kramar och hoppas du tillfrisknar snart!!

Kram // Soligajag_1
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP