Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Årets julklapp så het


Julklappsrim 3

Ett hårt paket,
så sagolikt, bara så att du vet.

Sida efter sida orden fyller dess innehåll,
kanske dyker det upp ett och annat troll.

Årets julklapp så het, så inbunden,
skapad i bild och text av före och efter (fattaru).

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-21 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim