Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innesluten

Hela livet har jag
ägnat
åt att imponera på dig
Hela livet
legat för dina fötter
alltid steget före
Din uppenbarelse
Ett löfte om för alltid
Du behövde aldrig ens lova
jag trodde ändå

Hela livet en väntan

Hur kunde du lämna mig ensam




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-21 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo