Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hamnade på IVA ett trappsteg från min död


Avbruten död

Jag blev bedragen på min död.
Något som aldrig skulle få ske.
Jag hade ju tappat all min glöd
för hela mitt liv var helt passé.

Krossade piller i ett halvfullt glas
och en snara dragen runt min hals.
Min själ och mitt hjärta i extas
men detta hjälpte mig inte alls

Vaknade med ett skrik av fasa.
Stunden då jag insåg var jag fanns.
Hur kunde hela min lycka rasa,
jag ville ju inte vakna någonstans.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-22 16:47



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Tre fyrradiga strofer med jämn struktur och naturliga rim. Lättläst och förståeligt innehåll.
Även rubriken borde börja med en versal!
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima