Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärleken landar

Var rädd om kärleken
akta den och med ett gott
öga betrakta den, men
aldrig en enda gång
över vakta den...

Låt den ta sig fram helt fritt
om den gör sig en titt
in till ditt
så vårda den, men håll
inte i den för hårt,
då får den svårt
att andas, då kan
andra tider randas...

Då den är en evig solitär
som håller sin styrka så kär
och vill själv vara den ende
som är den som bär
så inkräktare lär
få det mer än besvärligt
om de tar sig in där...






Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-21 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt