Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggt (Min kamp 2.22)

Vill inte läsa

om krigen

inte om det första

inte om det andra

och definitivt inte

om det tredje

lånar en deckare

som jag läste som barn

minns till och med

vem som var mördaren 

 

Det känns tryggt.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-21 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP