Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig snälla...

Mjuka händer...
Snälla rör vid mig..

Måste jag verkligen be?
Är utsvulten...

Mjuka händer
Snälla rör vid mig

Släck min ensamhet och längtan

Så Snälla rör vid mig...




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-21 23:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
puss, kel o mys
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin