Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astral


ibland 

slår de ner

blixtarna 


ibland

ur blå himmel

och jag krymper


ibland

är himlen mörk

och jag är åtta år igen


ibland

kan jag inte 

kalla honom pappa


ibland 

tror jag att han

inte finns


ibland

önskar jag

att jag inte minns


ibland

sipprar det ut

mörkret


ibland

tar det omtag

och tag igen


ibland

tror jag 

att det inte hänt


ibland 

vet jag

att det formade mig


ibland 

slår det mig

hårt


att jag inte finns på riktigt













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-22 09:30



Bookmark and Share


  Pertomas
Du finns och skriver bra!
2022-12-26

  Kajan VIP
Avslutande raden slår hårt . Textens innehåll och den vackra utformningen skapar en effektfull dissonans .
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP