Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Medan kriget pågår alltjämt i skilda delar av världen, olyckor, mord och dråp. Det kan få vara att teven inte har ljudet på utan bara sänder 'de vanliga gamla repriserna' och att


Trots att det var sagt så






Trots att medlemmarna i familjen kommit överens om
att det inte skulle ligga några paket under granen,
som stod så grön och grann på den handmålade mattan
under julgransfoten.

Så tyckte flera i familjen att det såg litet tomt ut,
att det saknades något. Så trots allt kom det sig att det låg
paket i olika storlekar och inslagna i litet olika papper,
just sådana där klappar

som de i familjen kommit så rörande överens om att 'i år så...
i alla fall'. Det kunde ju faktiskt räcka med mat, dryck och
samkväm? Det skulle nog inte komma så många, men mat
behövde en väl i magen?




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-12-22 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag skulle förlova mig på julafton

blev inte så

jag skulle gifta mig med tatus

blev inte så

jag skulle va med bella för evigt

blev inte så

jag skulle få en kram per dag

då skulle allting va ok

blev inte så

det kanske blev sämre

det kanske blev bättre

att älska är stort

att älska sig själv är större

att älska allt är det största <3

min gåva till dig gisela idag

hoppas du får fint på julafton

pax vobiscum
2022-12-24

  Bengt H VIP
Lite stämning av en vardaglig jul
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP