Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liknelse

När du håller mig,
är det som du kramar slut på en ketchupflaska.
Det tjockflytande kletiga inom mig är borta.
Tom med de möjligheter som ett barn kan se,
Att jag kan nu användas till något helt annat,
än att ständigt vara beklämd.




Fri vers (Fri form) av Knickedick
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-22 11:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Lekfullt bra! Gillar!
2022-12-31

  Carola Viola Hedelius VIP
Härlig varm och fyndig
Man är mer än själva skalet
2022-12-25

  Månfare VIP
Fyndig lek med orden!
2022-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick