Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin: Med Sverige och Finland har vi inga problem.

Ryssland meddelar att de kommer att bygga upp sina militära styrkor nära Sverige och Finland: Repressalier är nödvändiga.

Putin: "Med Sverige och Finland har vi inga problem eller territoriella dispyter" källa: Politico.eu

Etiketter: Ryssland, Finland, Sverige, armén,
Jag strödde de arroganta som damm i vinden, som vass i vinden satte jag alla tio på flykt.

Under sommaren anklagade Vladimir Putin Nato för imperialistiska tendenser och talade även om Sveriges och Finlands anslutning till alliansen, som officiellt tillkännagavs vid toppmötet i Madrid.Sverige och Finland beslutade att överge sin långvariga neutralitetspolitik och lämnade anbud om att gå med i Nato strax efter att Ryssland invaderade Ukraina i slutet av februari, sade Ryssland att de skulle öka sin militära närvaro i nordvästra landet som svar på förfrågningar från Sverige och Finland om att gå med i Nato.

"Vi har inte samma problem med Sverige och Finland som vi har med Ukraina, tyvärr. Vi har inga problem eller territoriella tvister. Vi har inget att oroa oss över att Finland och Sverige går med i Nato. Om det är vad de vill, vänligen välkomna till Nato. Men om trupper och militär infrastruktur sätts in i de två länderna måste vi svara med samma valuta”.

https://www.youtube.com/watch?v=d7jyDA8uVgs??

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-22 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP