Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omskakade men inte spröda


Tänk om

Tänk om alla fel kunde bli rätt,
omskakade men inte spröda, så glädjande lätt.

Tänk om svaren finns i ödets gömma,
tunga ryggsäcken vi skulle tömma.

Tänk om vi kunde se det ingen annan kan se,
nära vänskaps falskhet som kan finnas breve.

Tänk om ögon kunde låta dig förstå,
känslor starka, så kan det gå.

Tänk om flirten inte vågat besvara din fråga,
öppna ditt hjärta, ge av din brinnande kärlekslåga.

Tänk rätt, tänk nu, tänk i morgon, tänk klokt, tänk smart,
min tanke med ödets riktning men vart.

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-12-22 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim