Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns något som bara du och jag vet (ord bara ord skrivna i badkaret med ett ljus tänt)


Våra drömmar där vi finns me

Det finns något som bara du och jag kan känna,
passionen i skenet av ett ljus som ger sig tillkänna.

Det finns något som bara du och jag vet,
två kroppar med varsin dolda hemlighet.

Det finns något i lågans vackra sken,
nakna med två relaxande ben.

Det finns något som bara du och jag kan se,
våra drömmar där vi finns me.

Det finns något bortom jobb fyllt med stress,
livets bok varsamt tömd på stress.

Det finns något större än dom skrivna orden,
all vår gemensamma kärlek till varandra på jorden

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-22 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim