Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem minns väl inte Pierre Lindstedts rollprestation?


BULTEN I BO

Det var bråk på Kiviks marknad

Tuffa tag där, må ni tro

Och där mitt uti tumultet

stod den sturske Bulten i Bo

 

Bulten i Bo

Bulten i Bo

Rallarsvingar

Upper cuts

och brist på barnatro

 

Bråket hörde till kulturen

Det var liksom tradition

Så det måste skipas ordning

där i högen utav hjon

 

Bulten i Bo...

 

Man var där för att slå ned dem

som herr Osterberg sen skrev

om en annan tid och världsdel

som dock var minst lika skev

 

Bulten i Bo...

 

Slåssing sade man i Boxholm

en bit norr om Tranås stad

Lugnast är nog sockerdricka

och en liten bit choklad

 

 

Bulten i Bo...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/12 2022

 

https://www.youtube.com/watch?v=WFx1HXgOoV4

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2022-12-23 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP