Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och den sägs ligga i betraktarens ögon...


Konsten

Verkshöjd?
Är den höjden en tuva?

... eller Mount Everest?




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-23 17:55



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Bra fråga.
2022-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik