Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser och känner, jag vet att det stämmer det som ni visar mig, kärleks ljuset brinner men bara (vek)en. Det sägs att vara sig själv är den bästa medicinen och att vatten släcker törsten, men är kärleken så stark.


Kärleks ljuset

Kärleks ljuset

dimman omsluter honom och tycktes vilja
ge liv till de tunga tankar som klamrat
sig fast i hans medvetande
ingen hade lyckats
sänka den kraft
som med precision
träffat kompisens buk
just där tog livet slut
ingen ville ge tröst
åt den sorg som uppfyllde
pojkens inre de djupa sår
kompisen fått grävde sig
in i honom och lämnade
ingen barmhärtighet för nu fanns
det inget hopp längre bara blod
och svarta pengar smutsen från
deras ödeläggelse blev till grav
dimman hängde sig kvar i en ung
pojkes medvetande en skadad kropp

blåljuset färgar dimman
blodet blir violett
livet ger konst
i en färgpalett
ligger förövaren

jag ville bara vara min egen kompis
dimman omsluter där ett livets slut

svarta pengar
blir tvättade
det som hände
försvinner nu
återuppstånden
till värdighet
inom sjukhuset
pojken överlevt

det finns fler
skräckslagna i
nattens mörker

blåljuset kräver en skadad kropp

tänkte pojken
och tände på..

Poesi i natten




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-24 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
aj. wow. magstarkt. men vackert. som all poesi på den här sajten är <3
2022-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP