Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberhälsningsbagatell 31

 

 

Önskar alla jag känner, gammal som ung, kvinna som man, vän som ovän, en riktigt God Jul och Gott Nytt År!




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-24 14:26



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Jag önskar dig detsamma, min vän :)
2022-12-24

    ej medlem längre
Detsamma!
2022-12-24

    Ohemulen VIP
Detsamma Fale Bure, ha en riktigt God Jul och ett kommande Gott Nytt År!
2022-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP