Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon bär framtidens förhoppningar

Hon bär framtidens förhoppningar i sin famn
och ändå har hon bytt sitt namn
från TE till
ET extra terrestrial
är det slump eller coincidence?
jag törs inte




Fri vers (Fri form) av Sören Turesson VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-24 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klokt
träffande
läskigt sant
nästan... <3
2022-12-30

    ej medlem längre
Bra att jämföra TE med ET, det skapar förväntningar och undran.
Vad är det hon bär på?

En text med innehåll som säger mycket mer än noll, en 10 av 10 möjliga.
2022-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP