Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion


Så som i himmelen

Vi lever för sommaren
6 månader om året tränger mörkret in i venerna på oss
Dricka sprit, självmedicinera med allt möjligt, springa i rått-racet, tjäna pengar,
Räkna dagar, veckor, månader
Invänta ljuset

Jag vill finna en väg att leva
Utan att räkna, dricka, sova bort mitt liv
Jag vill inte tjäna pengar
Jag vill tjäna livet
Med allt jag har
Njuta av varje dag, vecka, månad, år

Jag vill leva, andas
Le mot främlingar
Känna deras sorg, lyfta deras glädje
Tro på dem, när ingen annan gjort det
Finnas där, trösta, påverka
Vägen är lång men det är just det, vi vet aldrig vad som dyker upp längs med den.
Bara vi har en direktion,
Slutar med all distraktion,
Kan vi nå vad vi vill

Hämta hem drömmen, den är där och väntar på dig
Det är bara att släppa in allt vi inte sett ännu
Inte vara rädda för förändring, låta oss bli omformade, nyskapta
Som ett iskallt dopp i havet, som en tidig morgon i skogen och det bara är du där
Allt är möjligt
Jag vet det.




Fri vers (Fri form) av Eleutheromania
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-24 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kristendomen tycker

inte om svart magi.

använd svart magi.

vid rätt tillfälle.

inga droger behövs.

inte ens kaffe.

inte handsprit.

svart magi.

fatta.

runor.

hardcore.

vandra aimlessly i skogen

hitta en rot bara så där

ta bort det icke-essentialla

olja in'a

skriv runor och tänk

MASSA GODA TANKAR

aka merk stave

.......om du inte provat det.

blir starka resultat

(you have NO idea)

<3

(WARNING. this does not

exclude the use of neuroleptics

such as cisordinol accutard.

om jesus kan va borta

i 3 dygn, kan du!)
2022-12-30

    Emmeline
Vackert!
Så borde vi alla leva!
2022-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Då är det Jesus du behöver.
2022-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Eleutheromania
Eleutheromania