Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridfull jul (Min kamp 2.22)

Fridfull jul

och hopp om

flera fridfulla jular,

hur stor är sannolikheten?

Hur kan någon

komma på tanken 

att bomba under julhelgen?

Hur kan någon

komma på tanken 

att bomba vilken dag som helst?

Någon kan och någon gör.

Vi önskar oss

en fridfull jul.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-12-24 22:24



Bookmark and Share


    Kämpendahl
Julen är en klimatbov av stora mått.
2022-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP