Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.12.25 söndag. Efter att ha haft hälften kvar.


All in

Kär lek i blod och svett
min enda tanke att närma mig henne
hon som såg mitt älskade hjärta
där jag bröt igenom stenvallen
just som hon provat morfin.

Ett omvänt under från vår stund
i en Pontiac Catalina.
Och jag vet nu att vi ska mötas igen
i den verkliga sanningens härliga ljus
Hon och jag
Alltid
Tillsammans.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-25 03:22



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
En text som väcker min nyfikenhet om ett dramatiskt möte ! Dina texter är alltid starka !
2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP