Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Faithless var kända för låtar som "God Is A DJ", "We Come 1" och "Insomnia", en topp 3-hit 1996,


Maxi Jazz, rösten till det berömda brittiska bandet Faithles

Maxi Jazz, rösten till det berömda brittiska bandet Faithless,(Trolös) har dött,  blev  65 år gammal.
BBC News journalister meddelade på lördagskvällen att den legendariska brittiska artisten Maxi Jazz, rösten till elektrodansgruppen Faithless, har dött vid 65 års ålder.
Musikern, vars riktiga namn var Maxwell Fraser, var en kärnmedlem i gruppen tillsammans med Rollo och Sister Bliss.
Hans tidigare bandkamrat Sister Bliss meddelade att Maxi Jazz dog "fridfullt i sömnen" i hans hem i södra London på fredagskvällen.

"Sänder kärlek till alla er som har delat vår musikaliska resa. Ta hand om varandra, okej?” sa hon.
Han var en briljant textförfattare, en DJ, en buddhist, en magnifik scennärvaro, bilälskare, ändlös pratare, en vacker person, en moralisk kompass och ett geni.”
Han var också en underbar människa med tid för alla och en visdom som inte bara var djupgående utan tillgänglig. Det var en ära och naturligtvis ett sant nöje att få jobba med honom.

https://www.youtube.com/watch?v=bhSB8EEnCAM&t=8s

 For any press enquiries, please contact Clara Suess, Suess Media, clara@suessmedia.co.uk / +44(0)7810 373 015




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-12-25 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP