Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Ack libertas, du ädla ting, säll är den dig kan njuta!" -Lasse Lucidor


i Sodoms salar


i Sodoms sataniska salar
stiger så kättjans symfonier
mot syndfulla spetsbågar och
gudsförgätna glasmålningar

liderliga kvidanden
p e n e t r e r a r
valv efter valv
efter valv efter
valv

uti denna
Förbjudna Lustans
boning


o, så sublimt du sedan skälver
genom hela din lekamen
skälmskt yttrandes ett "amen!"

o, din karga krypta vilar nu
förnöjd och drypande utav
libertinens förspillda sav

©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-25 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ