Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bästa julklapp i helgen

En ny gren växer ut i vårt familjträd


Ny grön gren


Helt ren


Ny ut i världen


Knackar på nya världs dörren


Välkommen till din stora älskade världen


Här alla vill säga välkommen


Född på juldagen


Bästa julklapp man fick i helgen


En helig gren


av ett välsignat träd




Övriga genrer av MALVAA VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-25 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP