Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moskva är inte intresserad av några förhandlingar eftersom de fortsätter att "döda medborgare" och bara försöker "fly från ansvar", förklarade en av den ukrainske presidenten Mihailo Podoliaks främsta rådgivare på söndagen.


"Shalom salope "komedi utan dragkedja.

Shalom över Israel!

Zele i USA hälsade på slutet av "Sholom salope " i senaten, vad det betyder (hej tik)på franska,  jag skrattade högt. "Ryssland vill döda helt ostraffat" säger Zele.

Putin fördömde återigen ställningen för Kiev och dess västerländska allierade, som "vägrar förhandlingar", och sa att han var "beredd att förhandla med alla deltagare i denna process för att uppnå acceptabla resultat", enligt den franska nyhetsbyrån.

Ukrainas president Volodymyr Zelenskij har under de senaste månaderna avvisat möjligheten till samtal med Moskva och sagt att han inte vill inleda samtal med Ryssland "så länge Putin är president", minns den citerade nyhetsbyrån. Den ryske presidenten hade redan vid flera tillfällen motiverat den militära interventionen i Ukraina med behovet av att förena ukrainare och ryssar, som enligt hans åsikt borde bilda ett och samma folk.

Zelenskij sa också att han vill återerövra de fyra ukrainska regionerna som annekterades av Ryssland i slutet av september – Donetsk, Luhansk, Zaporizhia, Cherson – samt Krimhalvön, som annekterades av Moskva 2014, enligt AFP.. Allt beror på. . om våra motståndares geopolitiska politik, som syftar till att splittra Ryssland, det historiska Ryssland", sa Vladimir Putin i en intervju, vars korta utdrag sändes på rysk tv på söndagen.

"Dela och härska! Det är vad de alltid har försökt göra, de (västerlänningar) försöker göra nu, men vårt mål är helt annorlunda: att ena det ryska folket!", sa han han."

Jag kommer att påminna de som föreslår att ta hänsyn till Putins "freds" initiativ om att Ryssland just nu "förhandlar", dödar invånarna i Cherson, inte förutser Bahmut, förstör energinäten i Kiev och Odessa, torterar civila i Melitopol ... Ryssland vill döda helt ostraffat”, skrev han på Twitter. "Att döda kvinnor, barn och äldre på julafton! Det här är vad "rysk fred" betyder! Att förvandla Cherson till en "död stad" med Grad-skal efter att de fegit flytt! Det är själva kärnan i Rysslands blodtörst.", konstaterade Podoliak.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-12-25 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP