Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej vila vid källa, ur den hälla...

Kärlek, det vi behöver
och dess konto kan växa
sig stort och även över
utan att dess väggar sprängs
aldrig har man väl heller hört
att dess gränser har sprängts
utan bara att de hela tiden
ännu mer har förlängts...

Den ger oss en otrolig energi
och ändå går den, all elkraft förbi
och kostar oss inte en slant
istället är den så elegant
att fyller vi på med samma vara
då dubbleras vår på, så bara...

Utan denna källa att ösa ur
och som ständigt fylls på
hur skulle man klara
att utan den stå...










Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-25 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt