Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna sjunger (Min kamp 2.22)

Bortom krigsmuller och snöstormar 

hörs änglar sjunga, men vad och

för vem? För dom som tror på

det eviga livet efter detta? För dom

som tror på det enda livet på 

en ändlig planet? För dom som tror

att himlen är för några få utvalda?

Eller för dom som tror att vår jord

är till för alla som en gång fötts?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-25 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP