Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I NATT: FLYGLARM ÖVER RYSSLAND – FLERA DÖDA.


Ännu en fälla vi faller i själva.

"Västvärlden balanserar mellan den brinnande önskan att förödmjuka, kränka, demontera och förstöra Ryssland så mycket som möjligt, å ena sidan, och önskan att undvika en kärnvapenapokalyps, å andra sidan", skriver Medvedev. "Är västvärlden redo?" att starta ett verkligt krig mot oss, inklusive ett kärnvapenkrig, under Kievs myndighet?" skriver den ryske tjänstemannen i en artikel på 4 500 ord. Ryssland har det största lagret av kärnvapen i världen, nästan 6 000 stridsspetsar, enligt experter. Tidigare denna månad sa Vladimir Putin att risken för kärnvapenkrig ökar, men insisterade på att Ryssland har inte "blivit galen" och dess egen kärnvapenarsenal är ett rent defensivt avskräckande medel.Ryssland kommer att vägledas av grunderna för statlig politik... om kärnvapenavskräckning. bara om ett verkligt hot uppstår kommer han att agera på det"




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-26 09:08



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det finns ett populärt talesätt som säger att den sura vismannen skar grenen under sig när han nådde trädet.
2022-12-26

  Vindsvala VIP
Det är västvärlden som är galen när man hela tiden matar kriget med massförstörelsevapen. Det kommer att slå tillbaka mot dem själva.
2022-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP