Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK OM...

Tänk, om de tänker rätt - konspiratörerna,
som misstänker en globalistiskt kupp
av "mainstreammedia" och PK:s trupp,
frimurarna och manipulatörerna!

Tänk, om de tänker rätt, klimatförnekarna,
och de som tror coronan är ett båg
av myndigheterna, en ondskans drog,
som mixats hop av samhällsapotekarna!

Tänk, om vi alla tänker lika tokigt
och tror att alla andra tänker fel.
En del kan tänka om, för allan del,

men inte alla, för det blir för brokigt.
Vår värld lär knappast någon gång bli hel
och universum, det förbliver krokigt.

 




Bunden vers (Sonett) av Ulf Carlsson VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-26 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP