Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det vintrar sig


snöyrehummer

snöyrahummer
ström från nordväst
defrosten kämpar
med hyttfukten

utsidanMalö
Tomas gömmer sig
i snyran
vädret lysnar akterifrån

sikten öppnas
Lilleland visar sig
Malöfyr duckar
i nordosten

Molnen skiktas
strömmen lättar
börjar dra
'med frusna fingrar




Fri vers av tom boreland
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-26 12:49

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland