Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


why am i so dark

öppen för de men
minst förberedd
allt jag behöver
varar inte för evigt
också lungorna
utav sekunder
räknade att dö

med vilken rot
skall graven
återförenas
och kistan
upp i barken
upp i bladen
en krona
ett avtryck

sitt förra liv
ett förtryck

laddad från
samma dröm

skuren
ett kön

jag drar ett blod
av glädje och skinn

en dom i ett liv
som aldrig kunnat
röra sig själv




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-12-26 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams