Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYÅRSÖNSKAN


Snövitt draperi
lägger frånvänt sig bort
i vintrig tid

Nätter blir kortare nu
Vår inte alltför långt bort

Ändå kvarstår hopp
om minusgradig scen
tre månader fram

Helst många soliga dagar
och rejält snötäcke

Skidspår att staka sig fram i
till fikapaus njutning




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-27 00:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som läsare brukar jag 'glömma bort' att kasta ruttna tomater eller vilja ge en bukett rosor. Av någon anledning läser jag ofta en text bara för njutningens egen skull.
2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST