Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIRKEL

Dag, vita dag
- en fjäders fall i tiden.

Natt, svarta natt
- ett sorgens fras av siden.

År, korta år
- ett skepp i moln och dimma.

Liv, långa liv
- en evighetens timma.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-27 12:06



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Gillar det här!
Rytm och stil och talande bilder.
Särskilt
"Natt, svarta natt
- ett sorgens fras av siden."
är en skimrande pärla.

2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP