Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka frön sås och hur får man dem att växa till blomning!?


Masspåverkan/propaganda , reklam ger en mental härdsmälta

Vilka ingredienser behövs för att få oss att tro
på det som är falskt?
Hur utnyttjar reklam, propaganda oss att vilja
gå med på det som är fel/onyttigt, och där
människor bedrar för att utnyttja sin nästa?

Vi lever i en tid där skövling och exploatering
utarmat både natur, djur och människor och
där några stora företag nästlat in sig som en
hydra i stort och smått!

Människor har manipulerats att tro att man
kan äta pengar och öppnandet av Pandoras
ask i slutändan visar att sjukdom och olyckor
blev konsekvenserna.

Medvetenhet handlar om att kunna se de
ingredienser som planteras in i medvetandet
för att skapa behov och lyckorus som är illusioner!

1. Suggestion=viljepåverkan
2.Upprepning= inlärning
3. Känslor= lyckorus, rädsla, panik=starka känslor
4. RÄDDNING

Bilder och ord kring masspåverkan följer denna
mentala frösådd, vattning och näringstillförsel
genom den propaganda som sker genom ord och
bilder i det mediala flödet.

Hur medveten är du?
Kan du se orsak-verkan!

Vem har skapat klimatkris, pandemi, överkonsumtion och
energibrist?
Den perfekta stormen som just nu pågår?






Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-28 09:49



Bookmark and Share


    lydriket
Informativt och välgrundat om massformationens blueprint.

1: skapa en panikemii (virus, klmat, ryssen)
2: upprepa till sanning
3: presentera en egen patenterad lösning och sälj den dyrt
4: använd profiten till att köpa massmedia och myndigheter
5: skratta hela vägen till Davos
2023-01-30

  Solstrale VIP
En starkt uppväckande upplysande text!
2023-01-27

  Koloristen
Mycket av de s k kriserna är uppstyrt, ja.
2022-12-29

  Kungskobran VIP
Ändå lever vi längre har det bättre och är friskare än någonsin i historien
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP